• image01

    Sedeži gebioMized

  • image02

    Sedeži gebioMized

Sedeži iz znanosti

Podjetje GebioMized se z optimizacijo sedežev ukvarja že preko 15 let in sedaj, novembra 2018 so lansirali še svojo kolekcijo sedežev. Celotna linija sedežev je zasnovana na podlagi več-tisoč meritev na kolesarjih - del tega razvoja smo prispevali tudi v podjetju Znanost v kolesarstvo

Sedeži so rezultat tesnega sodelovanja njihovega razvojno-raziskovalnega oddelka z izkušnjami številnih profesionalnih in rekreativnih kolesarjev. Opravljenih je bilo preko 50 tisoč meritev in identificiranih kar nekaj nelogičnosti v standardnih sedežih.

Sodelovanje s podjetjem Scott in Syncros je zagotovilo, da gre z vrhunski končni izdelek.Podjetje Znanost v kolesarstvo je ekskluzivni ponudnik sedežev gebioMized v Sloveniji. 

Secret Saddle Club


Podjetje gebioMized je svoje partnerje - svetovno znane strokovnjake za ergonomijo in biomehaniko kolesarjenja zbral pod eno streho in začelo se poglobljeno razpravljanje o težavah s sedeži. Analiziralo se je 50 tisoč meritev in povzelo glavne ugotovitve.

S tem se je ustvarilo združenje Secret Saddle Club, ki združuje strokovnjake za razvoj novih rešitev na področju ergonomije sedežev. Partnerji v združenju smo tudi ekskluzivni zastopniki za svojo državo oziroma teritorij.

Modeli

SLEAK

Model Sleak je prva izbira vseh, ki težijo k najboljšemu performansu in je primarno namenjen kolesarjem, ki več pritiska ustvarijo s sramnimi kostmi in/ali imajo zelo ozko medenico. Na voljo je v dveh širinah; 135 in 145 mm, z luknjo ali brez.
Cena: 179,00 €
Sleak z luknjoSleak brez luknje


AREA

Model Area je namenjen kolesarjem, ki več pritiska an sedež ustvarijo s sedno kostjo in jim je udobje primarnega pomena. Na voljo je v dveh irinah; 145 in 155 mm. S tem se pokrije tudi potrebe kolesarjev in kolesark z večjo širino medeničnih kosti.
Cena: 179,00 €


Iz znanosti v prakso